Health is Beauty

“En hund skal ikke bare vaskes – dens hud og pels skal plejes”

“Det er forudsætningen for en glad og velfungerende hund med en sund hud og pels”

Dette var tankerne da Iv San Bernard blev startet i 1995.

Studier af hud og pels (dermatologi), mange års viden om udvikling af kosmetik,  og samarbejde med internationale laboratorier blev grundlaget for ikke kun at lave shampoo til dyr – men at skabe produktserier der kan pleje hudlag og hår.

Produkter til god grundpleje, til show og til at bringe sundhed til hudlaget og pelsen.

Alle produkter indeholder naturlige plejemidler (udtræk af proteiner, vitaminer og mineraler m.m. fra planter, bær, tang og olier) – samt naturligvis vaskeaktive midler og konservering.

Alle dufte er naturlig duft af det de er lavet af (Fragrance) hvilket bl.a. betyder at de ikke generer hundens følsomme snude – ingen parfumer med alkohol eller æteriske olier.

Iv San Bernard har opnået at få certifikat på kvalitet og sikkerhed for dyrene.  Læs om certificeringen her:     "Safe Pet Cosmetics"

Der er udviklet flere serier til pleje af hud og pels med problemer, og ISB er de første produkter hvor der tages hensyn til forskellen i hud og pels på hunde med kort pels, medium pels, lang pels samt hvalpe.

Produkterne kan bruges til hunde, katte, heste, marsvin m.m.

Iv San Bernard har udviklet en ny vaskemetode, der betyder at mange produktserier nu vasker uden brug af sulfo (er SLS-fri = Sodium Laureth Sulfate). Dette giver en bedre og blidere vask og er mere miljøvenligt. En metode der er brugt 10 år på at udvikle.

Iv San Bernard forhandles nu i mere end 40 lande og er førende kosmetiskprodukter i Europa og Asien, og er godt på vej i Nord- og Sydamerika.

Link til Iv San Bernard’s hjemmeside:  ISB

Læs også om én af USA’s største dyrlæger og dermatologs brug af Iv San Bernard:    

Dr. Faver