Design Y - Yvonne og Peter

Vi har arbejdet med dyr og opdræt i mere end 40 år, hvor det er blevet til 16 år med huskatte og perserkatte (Colourpoints) samt 29 år med selskabshunde (nogle år med begge dele).

Vi startede ”hundetiden” med Shih Tzu hvor vi ønskede at opdrætte og udstille. Det blev under kennelnavnet ”Big Choice” og det er gået fantastisk. Big Choice Mei Royal Air Force er den mest vindende Shih Tzu i Danmark gennem tiden – hans mor Mei-Li er den mest vindende tæve.

Big Choice Mei Royal Air Force     -->>

Danmarks mest vindende Shih Tzu gennem tiden - bl.a. 6 x Guldhund

Efter 13 år med Shih Tzu ønskede vi at prøve med endnu en race, og vi valgte Bichon Havanais som en skøn race der passede til Shih Tzu’erne. Det har vi ikke fortrudt og også her er opdræt og udstillinger gået utroligt flot.

Undervejs har Yvonne’s kreativitet udviklet sig til at der laves design i sy, strik og broderi under designernavnet ”Design Y” – hvilket nu er blevet til vores firmanavn.
Design siden er lige nu på stand by da Iv San Bernard bruger al vores tid – ikke mindst med hjælp af hunde med hudproblemer, som det er en stor glæde at kunne hjælpe.

     <<--     Big Choice Rosalinas Luna

DKCH , KLBCH , KBHV12

Sammen med den erfaring vi har lært os undervejs som opdrætter og udstillere har studier og lære om dermatologien  gjort, at vi har fundet og prøvet de ting, vi synes er de rigtige til brug for pleje af hund og kat.

Herunder har vi tidligere prøvet et utal af mærker inden for shampoo m.m (faktisk er det blevet til 8 plejeserier undervejs). For 21 år siden faldt vi for det Italienske ”Iv San Bernard” og det er uden sammenligning det bedste vi har brugt (og stadig bruger). 

Eldorado of Big Choice  (Blåmasket Colourpoint)     --->>

Champion - Int. Champion - Grand Champion - Europa Champion

Årets kat i Danmark 1986, og i mange år Europas mest vindende blåmaskede.

I 2013 blev vi Dansk Importør for Iv San Bernard, og vi kan nu vise disse fantastiske plejeserier til opdrættere, udstillere og ejere af hunde og katte. Produkterne kan også benyttes til hest og marsvin m.m.

Iv San Bernard har i 2021 fået certifikat for kvalitet og sikkerhed i deres produkter:  

Safe Pet

At blive importør betød bl.a. at vi har gennemgået kurser i dermatologisk viden, og hvordan plejeprodukter kan hjælpe hudens immunforsvar med at fungere optimalt – og derigennem forebygge og afhjælpe mange hudproblemer. Herunder dårlig hud, hårtab, kløe, angreb af svamp og bakterier samt forbedre livet for dyr med allergi.

Gerne i samarbejde med dyrlæger.

<<---     Big Choice Gin's Golden Gate

DKCH, NCH, KLBCH, DjCH, JWW02 - BIS-3 Show of Winners 2003

Vi er de senere år begyndt på SPA-behandlinger med Ozon. Behandlinger der kan afhjælpe mange hud- og pelsproblemer samt afhjælpe stress m.m. til konkurrencehunde. Flere hundesaloner har fået SPA-anlægget og er påbegyndt behandlinger for deres kundehunde.
Læs mere om SPA og mulighederne her:   SPA

Du er altid velkommen med kommentarer og spørgsmål.

Big Choice Mia Maya's Loui     --->>

10 uger og lige afleveret til sin nye familie i Ballerup