"fra medicin til Iv San Bernard"

Af:  Dr. Faver  (se nedenfor)

Oversat af Peter Frederiksen

Jeg har arbejdet hele min veterinære karriere på at finde løsninger på sygdomsforløb og kurere dyrene fra forskellige lidelser. Af alle de problemer jeg har mødt, har jeg fundet hudproblemer som værende de mest frustrerende.
Vi blev fortalt på veterinærstudiet, at vi aldrig kunne løse hudsygdomme, og at det bedste, vi kunne håbe på, var at kontrollere dem. Dette var ikke godt nok for mig! Jeg har brugt hundredvis af timer på at studere og researche forskellige muligheder for at prøve at komme forbi denne overbevisning, ved brug af alle de resourcer, som veterinær medicin kan tilbyde.
Under denne rejse havde jeg en groomer, som introducerede mig til brugen af ”Cosmetics” (grooming produkter udviklet til sund pleje). Hun begyndte at løse problemer, som jeg jævnligt havde kæmpet med i årevis. Dette føltes simpelthen for nemt. Alle disse år med research hos medicinselskaber, og her er en produktlinie fra Italien, som ikke var udviklet specielt til hudsygdomme, men brugt i de rigtige omstændigheder og med den rigtige teknik, virkelig kunne ”fixe” hudproblemer.
Som den skeptiker jeg er, havde jeg brug for mere research om ”hvorfor” det virkede. Igen – det føltes for nemt!   "Giv hud og pels, hvad det har brug for til at blomstre – og så gør de!"    Jeg opdagede, at ikke kun kunne jeg fixe størstedelen af de hudproblemer, som jeg havde kæmpet med, men også, at med korrekt brug af produkterne, kunne jeg forebygge de fleste af dem.
Hvorfor er jeg så passioneret omkring dette? Hvis du kunne gå i Suzannes og mine sko og opleve de tusindvis af succes historier vi oplever i dagligdagen, så ville du også være passioneret. Jeg har oplevet så mange ejere som er blevet efterladt frustrerede ved at få fortalt af deres veterinær, at der ikke var noget håb. ”At deres kæledyr måtte være allergisk overfor luft eller snavs”, og som efterlod deres klient uden noget sted at gå hen herefter. At være i stand til ikke kun at genskabe håbet for disse klienter, men endnu mere vigtigt at give deres stakkels dyr lettelse fra den miserable tilstand, hvor de lider af invaliderende hudproblemer, er én af mest givende dele af min karriere.
Vi ønsker at fortsætte med at hjælpe kæledyrsejere hele vejen til veterinæren ved at uddanne alle i, at der er bedre alternativer til standardbehandlingen. Huden er en barriere, og standard behandlingen har været at behandle fra den forkerte side af denne barriere. Det er på tide at ændre, hvad vi har lavet i mange år, som ikke har virket, og tilgå det med et nyt perspektiv, som giver utrolige resultater. Eller endnu bedre – ændre vores grooming teknik og produkter for at eliminere problemerne, før de opstår.

Læs om behandlinger hos os:    Behandling     -       Se "Før og efter" fanen med nogle af de hunde vi har hjulpet.      

Dr. Cliff Faver

Dr. Faver er uddannet dyrlæge og dermatolog, og har med sin viden været medlem af dyrlægepanelet der rådgiver den Amerikanske regering i dyrespørgsmål.

Dr. Faver er grundlægger af Hospitalet "Animal Health Service" i USA med 70 ansatte.
Herunder en afdeling: "The Tender Paw Day Spa" dermatologisk wellness og grooming center, hvor veterinær medicin i samarbejde med naturlig hudterapi med Iv San Bernard produkter har helbredt utallige dyr med hudproblemer.

Han har nu solgt hospitalet og arbejder med at undervise i brugen af Iv San Bernard's produkter til dyr med hud- og pelsproblemer.

Dr. Favers hjemmeside:     Iv San Bernard USA