Hvordan kommer du i gang med Iv San Bernard

Af:  Dr. Faver

Oversat af Peter Frederiksen

Du er ved at gå ombord i et produktsortiment – som er noget der aldrig er set før.
Iv San Bernards Produkter er udviklet af nogle af verdens bedste Kosmetologer, med brug af den højeste kvalitet af ingredienser, og baseret på moderne videnskab om huden, for at opnå det bedste resultat.
Som dyrlæge og dermatolog føler jeg at dette er ”the missing link” i behandlingen af hudproblemer.
Vi forstår og underviser i at huden er en barriere der holder giftige ting fra omgivelserne ude, men vi glemmer at denne barriere arbejder begge veje. Vores profession som dermatologer fortsætter med at prøve at behandle indefra og ud (medicin, antibiotika og cortisoner). Hemmeligheden for en sund hud er at vi også skal behandle udefra og ind.

Det er velkendt, at når man har med levende organismer at gøre, er der mange komplekse reaktioner mellem celler og kemiske komponenter for at holde organismen i live. Det lyder meget kompliceret og derfor vil vi gå ned til basis, så også begyndere kan få gode resultater. Efterhånden som du lærer og får erfaring vil resultaterne blive bedre. Som jeg altid siger: Jeg kan give en recept til at lave et måltid, men recepten gør dig ikke til chefkok. For at blive kok har du brug for at forstå ”hvorfor” samt videnskaben bag hvad du gør.
Derfor har vi lavet programmer og seminarer – for at lære dig om ”hvorfor”. Med denne viden bliver du i stand til at lave dine egne recepter/behandlinger som er tilpasset til dine dyr.

Dr. Cliff Faver

Dr. Faver er uddannet dyrlæge og dermatolog, og er med sin viden medlem af dyrlægepanelet der rådgiver den Amerikanske regering i dyrespørgsmål.


Dr. Faver er grundlægger af Hospitalet "Animal Health Service" i USA med 70 ansatte.
Herunder en afdeling: "The Tender Paw Day Spa" dermatologisk wellness og grooming center, hvor veterinær medicin i samarbejde med naturlig hudterapi med Iv San Bernard produkter har helbredt utallige dyr med hudproblemer.

Han har nu solgt hospitalet og arbejder med at undervise i brugen af Iv San Bernard's produkter til dyr med hud- og pelsproblemer.