Uld og filter

 Alle med pelshunde oplever at pelsen filtrer eller at ulden bliver besværlig.

Dette sker når hvalpepelsen starter udviklingen omkring 7 - 10 mdr. Her begynder de primære hår at vokse frem sammen med mange nye sekundære (mindre) hår og de vil filtre mellem hinanden medens de vokser frem.

Er man kommet i problemer med uld og filtre, kan man få stor hjælp til at få ordnet pelsen med en kur, der tilfører fugt (hydrering) og elasticitet til pelsen med en blanding af produkter, der tilfører de nødvendige proteiner og mineraler.

Du kan finde behandling og beskrivelse her:    BEH105         

Nedenfor finder du een af de mange kommentarer vi har fået efter brug af "Uld og Filter".


Kommentar fra en glad ejer

"Det her er Shaki, han er 17 måneder og jeg har kæmpet MEGET for at komme igennem hans pelsskifte, samtidig var hans pels pludselig forandret og virkelig svær at holde, jeg passer og plejer ham hver dag, men opgaven blev ved at volde besvær og jeg synes ikke jeg fik bonus af ALLE mine timers pleje. Jeg kontaktede Peter og Yvonne - desperat var jeg, der skulle ske et ellers andet hvis hans pels skulle genoprettes, og det var mit højeste ønske "

Fortsættes nedenfor.                                                    

"Shaki er startet op på en behandling bestående af Mineral H Shampoo. Mineral Red Derma Plus, Black Passion 02 Mask og PEK conditioner - sammensat efter råd og vejledning af Peter og Yvonne. Jeg har nu vasket ham i denne kur 2 ud af 4 gange og jeg må sige at jeg er ovenud begejstret, han har nu en pels der er meget nemmere at holde i hverdagen, har lækker glans og føles silkeblød - nu blev Rom ikke bygget på en dag, miraklernes tid er ovre, men hold nu fast jeg kan mærke en KÆMPE forbedring i hans pels. Jeg er SUPER glad for de her produkter, der er håb for Pelskongen .  Jeg havde sku nær frygtet han var endt som en hårløs Shih Tzu .

FØR og EFTER billeder - taler vist sin egen sag...

Tak til Peter og Yvonne for uvurderlig hjælp, råd og vejledning, 24/7"

Kommentaren er fra 2015 og Shaki blev vasket med den oprindelige "uld og Filter".Denne er siden blevet videreudviklet til den version vi bruger nu
Mere end 700 hunde har fået hjælp til pelsen med behandlingen.
spørg endelig hvis du har brug for hjælp: