Sofus med slemt Hot-Spot

Endnu en hund har fået hjælp med Mineral Red Derma Gel S.O.S. og Serum SL fra Iv San Bernard

Forhistorie:

Vi blev kontaktet onsdag 22.05.19 (uddrag af besked):

”Min lille Sofus fik hotspot sidste onsdag (15.05.19). Vi var til dyrlægevagt som fjernede hår omkring. Vaskede det og smurte med penicillin salve. Det skulle vi så selv gøre hjemme.

Men søndag (19.05.19) kørte vi igen til dyrlægevagt, da det ikke så særlig pænt ud. Han havde meget ondt og ville rigtig gerne klø i det. Så gav hun penicillin og prednisolon behandling og besked om at gå til egen dyrlæge mandag.

De lagde ham i narkose og fjernede mere hår og sårskorpen på såret. De sagde at det var død hud. Den nat sov han sket ikke han græd og trak vejret meget hurtigt. Talte i tlf. med dyrlægen, da sagde at det ikke var pga. smerter, men en bivirkning efter hun havde givet han stesolid !!.

Nu vasker vi med klorhexidin og smører med penicillinsalve giver ham penicillinpiller og prednisolonpiller. Syntes han har det lidt bedre i dag.

Men ville spørge dig, om i har noget, som jeg evt kan smøre med nu også eller bagefter. Samtidig vil jeg spørge om du ved hvad jeg kan gøre for at han ikke får det igen?”
(Billeder af Sofus før vi begyndte samt Derma Gel og Serum SL)

22.05.19 - aften

Vi kørte hen til Sofus for at kunne hjælpe ham med det samme.

Huden omkring og på såret bliver påført Derma Gel. Gelen indeholder naturligt aktive ingredienser med Kamille, Morgenfrue, Menthol samt en Kinesisk urt - Zanthalene, der har antiseptisk virkning, er kløestillende samt hjælper genopbygningen af hudlaget.

På denne måde hjælper vi hudens eget immunforsvar med at fungere optimalt.

Senere bruges tilsvarende Serum SL med indhold af Panthemol (vitamin B5), Katost og Kamille, der giver næring til hudens interne systemer.

Derma Gel 3 x dagligt i første uge, 2 x daglig i 2. uge, derefter 1 x daglig til såret er helt lægt og hårvæksten er i gang igen (dog minimum 21 dage).   Serum SL én gang hver 2. dag (min. 20 minutter efter behandling med Derma Gel).

Produkterne smøres/duppes på hele såret og området uden på sårskorpen – de trænger selv igennem skorpen og heler ned i derma (hudlaget).

23.05.19 – morgen (1 dag):   Sårskorpen er dannet og der er ro i såret.

”Godmorgen
Endnu engang tak for den store hjælp i går.

Vores nat har været meget bedre, dog vågnede han kl 4 og jeg tror det kløede. Han faldt dog til ro igen. Sender lige et foto fra nu til morgen.”

24.05.19 – morgen (2 dage). Helingen fortsætter.

”Godmorgen.
Her går det virkelig så meget bedre
Sofus har sovet så godt i nat. Faktisk nyder han, når vi smører ham

Det virker som om det klør meget mindre og når det klør så kan jeg se at han godt ved at han ikke må.

Han sover så godt nu takket være jer
Ha en god dag.....i har i hvertfald gjort så vi får en god dag”

25.05.19 (3 dage):

”Vi har faktisk ikke givet ham Metacam siden torsdag. Og han virker til at ha det godt. Han syntes det er rart at vi smører Derma gel på!”

 "Vi er så glade og vi har fået vores glade sofus tilbage”

Sårskorpen flader efterhånden af.

05.06.19 (14 dage) – Sofus nyvasket i Mineral Red – sårskorpen er faldet af.

Sofus er vasket i Mineral Red Derma Complex (shampoo) og Derma Plus (conditioner).

Under hele forløbet bruges Derma Gel og Serum SL efter forskrifterne – hele såret og området behandles med produkterne og smøres på med en finger. Såret er faldet af og den nye hud er fin. Hårsækkene begynder deres arbejde med at danne nye hår.
(Sidste billede er 3 uger senere og hårvæksten er i fuld gang)

Design Y:

Det er en stor fornøjelse at kunne hjælpe, og Sofus er kun én af mange der får hjælp af Mineral Red Derma gel S.O.S.

Produktet kan bruges til al salgs dårlig hud, og på alle dyr – og også på os selv. Eks. Myggestik m.m.